BEERSELse senioren krijgen hun feest

C21

BEERSELse senioren krijgen hun feest

Editiepajot_bart_devill___beersel
foto Bart Devillé
 

Samen met de Seniorenraad organiseert het gemeentebestuur van Beersel opnieuw een gezellige namiddag voor alle Beerselse senioren. Zoals ook voorgaande jaren is CC de Meent de plaats van de afspraak. En wie vervoersproblemen heeft kan er met de bus naar toe!

Het Seniorenfeest vindt plaats in CC de Meent op maandag 15 en dinsdag 16 september, telkens om 14u. Alle Beerselse 55-plussers zijn hier welkom. Het wordt een showprogramma met het komisch duo Patrick Onzia en Dirk Van Vooren. Clown Rocky zorgt voor een extra portie gezonde humor en sketches. Een broodmaaltijd en gezellige dansavond ontbreken uiteraard ook niet.
 
De geïnteresseerden betalen 4 euro per persoon en inschrijven is noodzakelijk. Dit kan nog tot 5 september, elke werkdag tussen 9 en 12u aan de onthaalbalie, domein Rondenbos-Kasteeltje Alsembergsteenweg 1046 te 1652 Alsemberg. Wie lid is van een seniorenvereniging kan zich inschrijven via zijn/haar vereniging. Wie vervoersproblemen heeft kan gebruik maken van de bus, hiervoor betaalt men dan 1,25 euro extra. De bus vertrekt om 13u, ’s avonds keert hij weer huiswaarts omstreeks 19u. Het plaatsje in de bus kan gereserveerd worden bij de inschrijving. Meer info over seniorenfeest of busvervoer: Dienst Welzijn 02/359.13.37 of e-mail senioren@beersel.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 aug 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief