Blije Stippelkampioenen tijdens het kleuterkamp in LOT

C21

Blije Stippelkampioenen tijdens het kleuterkamp in LOT

Editiepajot_lot
Ingezonden foto
 

De sportvereniging Levet Scone was voor de derde maal gastheer van het jaarlijkse kleuterkamp, met dit jaar als rode draad het boek ‘Igor Stippelkampioen’ van Guido Van Genechten. In samenwerking met de Bond voor Lichamelijke Opvoeding hebben 30 kinderen tussen 3 en 6 jaar gedurende een week kunnen genieten van leuke activiteiten.

De kleuterhappening is succesvol verlopen met een uitstekend en afwisselend programma, met activiteiten zoals dansen, turnen, balspelen, knutselen, schminken, fietsen enz. Een uitstap naar het provinciaal domein van Huizingen was het hoogtepunt. Bij de start bleven de weergoden ietwat afwezig, vanaf dag drie was buitenspelen oppertroef. Igor zal het geweten hebben, hij was altijd van de partij. De kinderen luisterden dagelijks met open mond naar de verhaaltjes over de stippelkampioen en het stippellied werd gezongen tijdens het  slotfeestje.

Guido Boon, secretaris van Levet Scone: “Bij dit alles hoort een professionele begeleiding waar wij als sportclub prat op gaan. Inneke, Marjan en Wouter, bedankt voor jullie inzet en knowhow. Ook een dikke merci aan de ouders voor het vertrouwen in onze vereniging, aan het BVLO voor de ondersteuning, het gemeentebestuur voor de locatie. Voor volgend jaar reserveren wij alvast voor dezelfde periode. Tijdig inschrijven is nu reeds de boodschap.Info: www.sportvereniginglevetscone.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 aug 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief