BEERSEL 15 en 16 augustus wordt het koppen lopen in Huizingen

C21

BEERSEL 15 en 16 augustus wordt het koppen lopen in Huizingen

Editiepajot_bart_devill___rommelmarkt_huizingen_2014
foto Bart Devillé
 

 

De Rommel- en Antiekmarkt is al een hele traditie- zij wordt al voor de 19de keer georganiseerd-, vorig jaar kwam er een Avondmarkt bij en dit jaar wordt een Streekproductenmarkt het nieuwe geluid.
Het concept van een tweedaagse wordt verder gezet. De belangrijkste doelstelling van de organisatoren is zowel de bevolking van Huizingen en Groot – Beersel alsook de mensen van buiten de streek aan te spreken en te animeren. Zo geniet de Rommelmarkt bekendheid ver buiten de gemeentegrenzen. Met meer dan 250 standhouders die niet alleen staan op het gemeenteplein maar ook in omliggende straten betekent dit dat de Rommelmarkt Huizingen(vanaf 7u) een vaste waarde is in het rommelmarkt gebeuren. Voor wie inschrijft op voorhand is de prijs 10,00€/stand, ter plaatse 12,00€/stand. Een waarborg van 2,00€ wordt teruggegeven aan wie een opgeruimde standplaats verlaat.
Naast de standhouders zijn er ook over de 2 dagen drank- en eetgelegenheden in de grote feest tent en een hele variatie aan randanimatie. Vrijdagavond is er een optreden van Mel G & Famusant en Paul Severs met danseressen. Een nieuwe uitdaging is zaterdag 16 /8 de eerste Streekproduktenmarkt met producten en proeverijen van kaas,bier, honing,taarten en……uit het pajottenland, Zennevallei  en daar buiten. Ook vindt op zaterdag de Avondmarkt plaats.
Graag wel in te schrijven op voorhand via de site www.inforommelmarkthuizingen.be). Voor de animatie wordt van 19u tot 21u gezorgd door Benny Michiels. Het organiserend bestuur werkt reeds meerdere jaren samen met het gemeentebestuur van Beersel, de Chiro van Huizingen + een aantal vrijwilligers om alles in goede banen te leiden. Voor de ordehandhaving zorgt de politie.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 aug 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief