BEERSEL Ouderraad Sint-Victor Alsemberg organiseert eerste infoavond huidige schooljaar

C21

BEERSEL Ouderraad Sint-Victor Alsemberg organiseert eerste infoavond huidige schooljaar

Editiepajot_bart_devill___sv
foto Bart Devillé
 

Op dinsdag 7 oktober organiseert de ouderraad van het secundair van Sint-Victor Alsemberg, in samenwerking met de directie en leerkrachten van de school, haar eerste infoavond van het huidige schooljaar, met als titel ‘Pesten is een pest’.

Tijdens deze infoavond zullen diverse leerkrachten, die lid zijn van de werkgroep pestbeleid, geleid door Danielle Dhulst, het beleid dat door Sint-Victor uitgestippeld wordt, voorstellen. Onderwerpen als cyberpesten, pesten op school, weerbaar worden, en dergelijke meer, zullen tijdens deze bijzonder boeiende avond openlijk besproken worden.
 
Er zal ook de nadruk gelegd worden op het feit dat gepaste leerlingen moeten durven aanklagen dat zij op één of andere manier gepest worden. Doordat de school de jongste jaren groter en groter geworden is, kan het gebeuren dat pestacties door enkelingen of groepen, niet onmiddellijk opgemerkt worden.
 
De infoavond richt zich tot ouders van kinderen in het 6de leerjaar van het lager onderwijs en ouders van leerlingen in het secundair onderwijs. De toegang is gratis en ook ouders die geen kinderen hebben op Sint-Victor zijn welkom. Om praktische redenen wordt gevraagd om zich vooraf in te schrijven zodat er voor voldoende documentatie kan gezorgd worden. Dit kan via ouderraadst-victora@hotmail.com .
 
De infoavond vindt plaats op dinsdag 7 oktober om 19u30 in het auditorium van Sint-Victor Alsemberg Brusselsesteenweg 20 te Alsemberg.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 okt 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief