BEERSEL Kaas-en Wijnavond.

C21

BEERSEL Kaas-en Wijnavond.

Editiepajot_bart_devill___kaas_en_wijn
foto Bart Devillé
 

De Daenskring organiseert zijn ledenfeest en kaas- en wijnavond. Maar opgelet,  niet alleen een ledenfeest! Naast leden, hun familie, vrienden en kennissen zijn ook niet-leden , iedereen dus van harte welkom op 18 oktober in de Gemeentelijke Feestzaal te 1650 Beersel.

Zoals de voorgaande  zeven jaren gaat dit feest door onder de naam "Kaas -en Wijnavond". Maar naast wijn wordt u ook porto, bier, frisdrank, koffie met taart en Hasselt Kaffee aangeboden. Op de lange buffettafel staat enerzijds een keuze van aanlokkelijke kazen en zijn er anderzijds vele schotels met fijne vleeswaren als hesp, balletjes, vleesbrood, saucissen enzovoort en vindt u  ook nog verschillende gezonde koude groentjes en lekkere druifjes.
 
Door uw aanwezigheid steunt u de werking van de Daenskring. Je kan nog meer steunen met een vrije bijdrage in "den boek", een ingeburgerde traditie in de Zennestreek; de gelukkige winnaar van de hoofdprijs krijgt een korf streekproducten als cadeau thuisbezorgt.
 
De mensen van de Daenskring staan klaar om u te ontvangen vanaf 17u in de Gemeentelijke Feestzaal te 1650 Beersel (naast de Post, vlakbij de kerk).

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 okt 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief