Soroptimist Club BEERSEL organiseert 7de grote wijnactie

C21

Soroptimist Club BEERSEL organiseert 7de grote wijnactie

Editiepajot_bart_devill___soroptimist
Soroptimist Beersel, bij overhandiging van een cheque van een vorige actie / foto Bart Devillé
 

Soroptimist Beersel maakt deel uit van de grootste vrouwelijke NGO in de wereld en zet zich in voor de kwetsbare vrouwen en kinderen in de wereld, ver weg, maar ook dichtbij. De club organiseert nu al voor de zevende maal een grote wijnactie, op 17 oktober,  waarvan de opbrengst dit maal gaat naar de vzw FRIS.

FRIS(Friends & Scream United), is een bijzondere sportvereniging voor kinderen en volwassenen met een mentale en/of fysische beperking in Vlaams Brabant en Brussel. FRIS werkt enkel met vrijwilligers en zonder subsidies.
 
Soroptimist Beersel wil dit jaar graag hun vakantie uitstappen helpen te bekostigen. Carine Hanssens, voorzitster Soroptimist Beersel: “Voor mensen met een beperking is het ontzettend belangrijk zoals iedereen te kunnen sporten, ravotten, kortom er eens tussen uit te kunnen”.
 
De wijndegustatie, waar niet alleen wijn kan geproefd, maar ook besteld en eventueel meegenomen worden, vindt plaats op vrijdag 17 oktober, doorlopend tussen 18 en 23 uur in de Cartonnerie Hallesesteenweg 158 te Sint-Genesius-Rode. Er is ook gelegenheid om een hapje te eten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief