BEERSEL ‘Week van de Smaak’ in teken van Lam’bapas

C21

BEERSEL ‘Week van de Smaak’ in teken van Lam’bapas

Editiepajot_bart_devill___week_vd_smaak
foto Bart Devillé
 

In Beersel wordt er echt werk gemaakt van de ‘Week van de Smaak’ in het teken van Lam’bapas. Het hoogtepunt in Beersel vindt plaats op 22 november in het Bezoekerscentrum De Lambiek met een proeverij van Lam’bapas.

Lam’bapas zijn kleine hapjes(tapas) waarin producten van lokale boeren en lambiekbieren samengaan. Deze ‘Week van de Smaak’ gaat ook gepaard met een wedstrijd ‘Creëer je eigen Lam’bapas’. Iedereen die graag kokkerelt wordt opgeroepen om een eigen recept voor Lam’bapas te bedenken. Deelnemingsformulieren en meer info op www.beersel.be of te verkrijgen in De Lambiek. Wie een gerecht inzendt krijgt sowieso een receptenboekje. De winnaars maken kans op een rijk gevulde mand streekproducten. Meer info: De Lambiek: 02/359.16.36 of toerisme@beersel.be.
 
Zaterdag 22 november heeft ook heel wat te bieden: Om 16u Presentatie ‘Wat is Voedselteam Beersel? ‘Kom alles te weten over de werking van het recent gestarte voedselteam in Beersel. Aansluitend gratis rondleiding in De Lambiek en beleef het lambiekbier met al je zintuigen. Om 17u worden de winnaars van de wedstrijd bekend gemaakt.
 
Van 17u tot 19u vindt dan de proeverij van de Lam’bapas plaats en kan men proeven van de lekkerste en meest originele streekeigen biertapas. Dit project is een samenwerking van de gemeentelijke diensten cultuur en Noord-Zuid, het Bezoekerscentrum De Lambiek, het Voedselteam Beersel, het Streekproductencentrum Halle en andere partners.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief