BEERSEL Dworpse Bikers organiseren 7de WCUP Classic MTB

C21

BEERSEL Dworpse Bikers organiseren 7de WCUP Classic MTB

Editiepajot_bart_devill___dworpse_bikers
foto Bart Devillé
 

De Dworpse Bikers verwachten iedereen in het provinciedomein van Huizingen op zondag 9 november voor de 7de editie van hun WCUP Classic MTB.

Verschillende afstanden staan opnieuw op het programma, van beginnende tot gevorderde biker. Er kan gekozen worden tussen 25, 35, 50 of 65 km. Inschrijven kan van 8u tot 10u30 voor alle afstanden. Er wordt ook een gratis begeleide kidstocht georganiseerd van 15 km, met een inschrijving om 9u30 en gezamenlijk vertrek om 10u.
 
Zoals elk jaar kunnen de deelnmers van een en ander genieten: WCUP sportvoeding en –drank, fruit en wafels bij elke bevoorrading, duidelijke bepijling, pech/verhelping/ophaaldienst tijdens de toertocht, EHBO aan elke bevoorrading, Rode kruis hulppost aan de start, gratis bewaakte fietsparking voor en na de tocht, bike-wash met 20 spuitstanden op hoge druk, warme douches, verwarmde tent met een gezellige ‘après’ en 1 gratis toegang tot het provinciedomein van Huizingen voor het seizoen 2015. Tevens ontvangen de eerste 1.000 deelnemers een gratis en nuttig geschenk.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief