CD-voorstelling van Kris Baert in CC de Meent in ALSEMBERG

C21

CD-voorstelling van Kris Baert in CC de Meent in ALSEMBERG

Editiepajot-beersel
Ingzonden foto

Op vrijdag 21 november stelt Kris Baert om 20u15 in CC De Meent in Alsemberg zijn nieuwste CD voor ‘Kom met me walsen vannacht’. Een CD met overwegend eigen nummers en met voor het eerst een duet met dochter Saartje. Ze doen dat samen met de geweldige band ‘Ander Schoon Volk’. Dat zijn de vaste waarden Eddy Peremans (deed ook de productie), Isidoor De Wilde, Patrick Van den Heede, Bart Vankelecom, Saartje en Koen Baert.

Kris Baert, die ook wel eens de Vlaamse Bram Vermeulen wordt genoemd, ontwikkelde zich in al die jaren tot een zeer gewaardeerde zanger-verteller. Wie naar hem komt luisteren, hangt aan zijn lippen. Zijn optredens worden steevastals 'gezellig, warm, ècht, niet-oppervlakkig en authentiek' omschreven. Je kan spreken van een verjaardagskado, want Kris werd in juni 60 jaar. Maar hij denkt nog lang niet aan stoppen. Wel integendeel!

Er passeert gegarandeerd wat bekend volk de revue om die avond het startsein te geven o.a. Carry GooSsens en Marijn De Valck maken deel uit van het startcomité en er is ook zeer fijn bezoek uit Nederland. Na afloop is er in de foyer een verjaardagsfuif! Dan kan je dansen op de TOP 60 aller tijden: 60 lentes, 60 topnummers! Zo simpel kan het zijn.Toegang voor het optreden èn de fuif achteraf bedraagt 10 euro. Nadien krijg je met je toegangskaart de avond zelf 5 euro reductie, bij aankoop van de splinternieuwe CD. De winst van de CD gaat integraal naar het fantastische ontwikkelingsproject van de Beerselse Zuster Rachel De Baerdemaeker in Rwanda. (www.vriendenkring-zuster-rachel.be)

Info en booking: CC de Meent 02 359 16 00

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief