Arsenal met uniek filmconcert in CC de Meent in BEERSEL

C21

Arsenal met uniek filmconcert in CC de Meent in BEERSEL

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

Arsenal doet film en muziek samensmelten in het unieke filmconcert DANCE! DANCE! DANCE! Verwacht geen traditioneel Arsenal concert met wat beelden op de achtergrond, maar filmbeelden en live elementen die elkaar moeiteloos afwisselen. Voor deze bijzondere concertervaring moet je op vrijdag 19 december in CC de Meent zijn.

OVER ARSENAL:

De groep rond het Belgische duo Hendrick Willemyns en John Roan brengt al ruim 15 jaar een mix van pop, hiphop en wereldmuziek. Afgelopen zomer waren ze nog één van de headliners op Rock Werchter en Mainsquare Festival Arras. Eerder stonden ze ook al op Pukkelpop, Marktrock, Dranouter en de Lokerse Feesten. Met hun zomerse, warme muziek hebben ze niet alleen een sterke live reputatie, maar kenden ze ook succes in de hitlijsten met songs als ‘Longee’, ‘Lotuk’ en ‘Saudade’. Ook de singles (o.a. ‘Temul (Lie Low)’) uit de nieuwste cd ‘FURU’ doen het bijzonder goed in De Afrekening van Studio Brussel en krijgen veel airplay op Q-music en Radio 1.

OVER DE FILM 'DANCE! DANCE! DANCE!':

Tokio 2012. Een oude wet uit 1948, die het dansen verbiedt, wordt als een spook uit het verleden opnieuw van onder het stof gehaald. Gevolg: overal in Japan worden discotheken gesloten. Dik tegen de zin van Natsuko, een knappe jonge vrouw die erop uit is om de nacht van 11 maart onvergetelijk te maken. In haar zoektocht kruist ze het pad van Furu, die de laatste platen van zijn carrière draait. Hij is vastbesloten om die avond alleen en in alle sereniteit een einde aan zijn leven te maken.

OVER HET FILMCONCERT:

De film wordt geprojecteerd terwijl Arsenal op het podium live de muziek brengt. Door de combinatie van film en concert brengt deze Belgische topband op een originele manier een verhaal over stilstand en beweging, met muziek als motor. Dit filmconcert ging in première in Tokyo, kende een Belgische première tijdens het Filmfestival van Gent en maakt nu een tournee langs een aantal concertzalen, waaronder dus CC de Meent. ‘FURU’, de bijhorende cd, werd bij de release omschreven als ‘het beste van Arsenal tot nu toe’. Een voorsmaakje: http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/reyerslaat/2.36379

Tickets koop je via http://www.demeent.be. Basisprijs om de kerstvakantie met dit topevenement te starten is € 29. Jongeren (-21j.) en studenten (-26j.) betalen slechts € 15.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 nov 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief