Ladies Circle HALLE organiseert benefietfuif in DWORP

C21

Ladies Circle HALLE organiseert benefietfuif in DWORP

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

Op zaterdag 6 december is iedereen welkom in de Vredezaal in Dworp, waar de jaarlijkse fuif georganiseerd wordt door Ladies Circle Halle. Dit jaar gaan de opbrengsten naar het goede doel  ‘Into My Arms’. Met deze benefietfuif willen ze kankerpatiënten en hun familieleden een hart onder de riem steken.

De werkgroep “Into My Arms” is opgericht door Greet Agneessens wiens echtgenoot in 2013 overleed aan kanker: “Een heel moeilijke periode brak aan. Samen met de kinderen is het zoeken om ons leven weer op de rails te krijgen. Heel snel groeide het idee om iets te doen voor Kom Op Tegen Kanker en zo ontstond onze eigen werkgroep ‘Into My Arms’.”

Wie een centje wil bijdragen moet zeker komen naar de benefietfuif die start om 20u30 met een live optreden van Lobstar (coverband). Rond 21u30 wordt de CD van ‘Into My Arms’ voorgesteld die eveneens te koop is. De liedjes worden gespeeld door Stan De Maeseneer ter nagedachtenis aan zijn vader. Om 23u is er nog een verrassingsact en daarna neemt Kevin - DJ Modi het over zodat tot in de vroege uurtjes gedanst kan worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 dec 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief