BEERSEL - Kerstmis zingen voor het goede doel

C21

BEERSEL - Kerstmis zingen voor het goede doel

Editiepajot_bart_devill___wellecome
foto Bart Devillé
 

Op vrijdag 26 december kan je opnieuw samen met familie of vrienden op een 100-tal plaatsen in Vlaanderen Kerstmis op een sfeervolle en originele manier beleven tijdens ‘U zijt wellekome’. Het authentieke kerstverhaal wordt herbeleefd door samen kerstliederen te zingen.

In de regio vindt dit plaats vrijdag 26 december om 16u in de parochiekerk van de Beerselse deelgemeente Dworp. Een ervaren zangleider leidt alles in goede banen en een organist zorgt voor de muzikale begeleiding. De aanwezigen krijgen ter plaatse een gratis zangboekje en de toegang is ook al gratis.
 
Met dit initiatief willen de Davidsfondsafdelingen van Alsemberg, Beersel, Lot en Sint-Genesius-Rode het authentieke kerstgebeuren voor de zesde maal onder de aandacht brengen. In samenwerking met het gemeentebestuur van Beersel en de parochiekoren van Dworp, Huizingen en Beersel.
 
‘U zijt wellekome’ is wel een gratis kerstsamenzang, maar men kan een vrije bijdrage geven voor het goede doel. In 2014 is dat ‘De Okkernoot’ uit Vollezele, een tehuis dat woongelegenheid, animatie en kortopvang biedt aan mensen met autisme of autismespectrum-stoornissen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief