BEERSEL - Guy en Myriam nemen afscheid van het Gravenhof in Dworp

C21

BEERSEL - Guy en Myriam nemen afscheid van het Gravenhof in Dworp

Editiepajot_bart_devill___afscheid_guy_en_mirjam
foto Bart Devillé
 

Zaterdag 21 december sloten Guy en Myriam ‘van ’t Gravenhof’ definitief de deuren er van achter zich en dit nadat zij er sinds 1988 het beste van zichzelf gaven. Voor deze gelegenheid werd de Gravenkelder leeg gemaakt, maar de opkomst was zo overweldigend dat er nog te weinig plaats was voor de vele genodigden.

Het mag zeker worden gezegd, dank zij Guy Marisse en Myriam D’hespeel werd het Gravenhof en meer bepaald de Gravenkelder de klasse-zaak van vandaag of zeker een sur-plus voor de regio. Dank zij hen werd het Gravenhof een begrip deze kant ten Zuiden van Brussel. Guy en Myriam, met West-Vlaams bloed in de aders keren nu terug naar hun roots in West-Vlaanderen of Kortrijk.
 
Vanaf 1 januari 2015 wordt hun levenswerk overgenomen door Dworpenaar Didier ‘Dizze’ Paesmans.”Ik ben er van overtuigd. Het zal zeker niet gemakkelijk zijn om Guy en Myriam te vervangen. Ik zal me dan ook voor 200% inzetten om een en ander tot een goed einde te brengen.. Het succesverhaal van ’t Gravenhof moet blijven duren! “
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief