BEERSEL/HALLE Fifty-One Club Halle speelde kerstman in De Smidse te Alsemberg

C21

BEERSEL/HALLE Fifty-One Club Halle speelde kerstman in De Smidse te Alsemberg

Editiepajot_bart_devill___fifty_one
foto Bart Devillé
 

Fifty-One Club Halle reikte voor een totaal bedrag van 10.000 EUR cheques uit in het kader van hun Dienst aan de Gemeenschap. Het ondersteunen van goede doelen die mensen steunen en hulp verlenen is één van de doelstellingen van de service club. De uitreiking ging dit jaar door in Brasserie De Smidse (site Papiermolen Herisem), één van hun sponsors . Organisaties in de regio Halle zoals Dagcentrum De Wip, Centrum Menswelzijn, Huize Terloo, Habbekrats, OCMW Halle, T’ Paserel, Revalidatie Centrum CAR Land van Halle en Asse en Buso DonBosco konden ook dit jaar dan weer steunen op de support van Fifty-One Club Halle.

Sommigen onder hen willen het geld gebruiken voor specifieke doeleinden gaande van verbouwingswerken tot aanschaf van defibrillators, anderen ter ondersteuning van de dagdagelijkse werking. Dit alles is slechts mogelijk dankzij de inzet van al de leden van de club om de initiatieven om het geld in te zamelen tot een succes te brengen, de sponsors middels hun bijdrage in de jaarlijkse reclamebrochure en de mensen die deelnemen aan de activiteiten.

Zo stond ook dit jaar de Halse Fifty-One Club op de braderie in Halle centrum met een champagne bar evenals op de Dweilconcerten dag begin september. In oktober was er hun jaarlijkse kaasavond in het Onze-Lieve-Vrouwecentrum in Halle, ondersteund door de reclamebrochure, en momenteel loopt de traditionele champagne verkoop.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief