BEERSEL - Herstellingswerken Steenweg naar Halle komen er aan

C21

BEERSEL - Herstellingswerken Steenweg naar Halle komen er aan

Editiepajot_bart_devill___herstelwerken
foto Bart Devillé
 

 De kogel is door de kerk. Het Agentschap Wegen en Verkeer start op maandag 9 februari met de werken aan de Steenweg naar Halle(N231) in Beersel. Door de werken zal de Steenweg naar Halle in zijn geheel afgesloten worden. Dat zal gebeuren in de namiddag en het verkeer zal al in de avondspits van 9 februari de omleiding moeten volgen.

Personenwagens en licht vrachtverkeer(minder dan 3,5 ton) worden tijdens de werken als volgt omgeleid: verkeer van Halle naar Alsemberg: een omleiding via de J.B.Woutersstraat, de Grootbosstraat, Genstberg en de Brusselsesteenweg.
Het verkeer van Alsemberg naar Halle: via de Brusselsesteenweg, Genstberg, de Sanatoriumstraat en de Lotse steenweg. De omleiding van Alsemberg naar Halle is aanzienlijk langer, omdat de Grootbosstraat niet geschikt is voor tweerichtingsverkeer.
Het zware vrachtverkeer(van meer dan 3,5 ton) zal tijdens de werken omgeleid worden via de grote omleiding die geldt voor het personenverkeer dat van Alsemberg naar Halle rijdt, in de beide rijrichtingen(via de Lotsesteenweg, de Sanatoriumstraat, Genstberg en de Brusselsesteenweg. De einddatum van de werken is momenteel nog onduidelijk.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 feb 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief