HALLE / BEERSEL - Mooi Trouwen organiseert derde huwelijksbeurs

C21

HALLE / BEERSEL - Mooi Trouwen organiseert derde huwelijksbeurs

Beersel
Ingezonden foto
 

Op zondag 1 maart organiseert Mooi Trouwen zijn derde huwelijksbeurs. Opnieuw werd gekozen voor het sfeervolle kader van het kasteel van Huizingen en ook dit jaar wil de beurs zijn bezoekers een uitgebreid aanbod voorschotelen van lokale huwelijksspecialisten uit Halle en omgeving.

Van 11 tot 18 uur kan u de beurs (en het provinciaal domein van Huizingen) volledig gratis bezoeken en om 13u30 en 16u30 brengen de modellen van Miss exclusieve en het Halse Talent en Co modeshows in bruidskledij van Pierre Yves met hoeden van Lady Jo.

Thierry Rosmane, secretaris Mooi Trouwen: "Doorlopend kan u de standen op de beurs bezoeken en de nodig informatie verzamelen voor uw mooiste dag van het leven en genieten van diverse animaties. Na 3 edities is Mooi Trouwen dé trendsetter voor lokale, kleinschalige maar kwaliteitsvolle huwelijksevenementen geworden welke steeds meer geapprecieerd worden door de bezoekers. In plaats van te verdwalen in grote, sfeerloze expohallen komen trouwers liever naar dit soort evenementen dat hun toelaat om in een korte tijd de gewenste specialist te vinden. Het bewijst dat er nog steeds getrouwd wordt, dit met nog meer oog voor prijsbewuste kwaliteit en persoonlijk aanpak waarbij de standhouders perfect aansluiten."

De huwelijksbeurs 'Mooi Trouwen' gaat door op 1 maart van 11 tot 18 uur in het kasteel van Huizingen, meer info via www.mooitrouwen.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief