Leiding BEERSELse jeugdbewegingen eregast bij filmvoorstelling WELP

C21

Leiding BEERSELse jeugdbewegingen eregast bij filmvoorstelling WELP

Editiepajot_ingezonden_welp_20022015
 

Naar aanleiding van de filmvoorstelling WELP (zo 22/02, 20u) nodigen CC de Meent en de Jeugddienst van de gemeente Beersel de leidingsploegen van alle Beerselse jeugdbewegingen uit als eregast! 

WELP, aangekondigd als de eerste Vlaamse horrorfilm, vertelt het verhaal van een scoutsgroep die op kamp gaat naar de Ardennen. Sam, een wat teruggetrokken welp, ontdekt al snel dat er iets niet pluis is. Hij vindt een mysterieuze boomhut, met een verwilderd boskind als bewoner. Sam probeert zijn leiders te waarschuwen voor dit kind, maar ze negeren hem… 

 

In deze debuutfilm van Jonas Govaerts herken je ondermeer Titus De Voogdt, Stef Aerts en Evelien Bosmans. Het camerawerk is van Nicolas Karakatsanis, die zijn sporen verdiende bij RUNDSKOP en de Amerikaanse remake van LOFT. 

 

WELP is niet toegelaten voor kinderen onder 12 jaar. Scouts en Gidsen Vlaanderen vinden dat kinderen jongeren dan 14 jaar, de film beter niet gaan zien. Maar de leiding die zich in chiro of scouts elke week belangeloos inzet uiteraard wel! Daarom nodigen de Jeugddienst van de gemeente Beersel en CC de Meent hen dan ook graag uit voor deze voorstelling. Zowat alle leidingsploegen gingen op de uitnodiging in en zullen zondag genieten van dit gezellig griezelig kampvuurverhaal. Op de website van de film vinden ze inspiratie voor een eigen versie met het welp-bosspel. Als ze nog durven tenminste…

 

Wie zelf mee wil op het spannendste kamp van het jaar, kan nog tickets bestellen via www.demeent.be Vooraf betaal je slechts €5, de avond zelf aan de kassa betaal je €6. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 feb 2015
Emile Devogeleer
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief