BEERSEL - Gezinsbond Dworp Huizingen organiseert daguitstap

C21

BEERSEL - Gezinsbond Dworp Huizingen organiseert daguitstap

Editiepajottenlan_beer_gezinsbondkopie
EP

De Gezinsbond van Dworp/Huizingen organiseert op zaterdag 2 mei 2015 een daguitstap met de bus richting Mons. Men zal er kunnen genieten van talrijke artistieke evenementen en een uitgebreid cultureel aanbod.

Op de weg naar Mons wordt eerst een bezoek gebracht aan de site van Le Grand Hornu. Het is een juweeltje van het 19de-eeuws industrieel erfgoed. Tevens een locatie met tentoonstellingen van hedendaagse en internationale kunst van topkwaliteit. Het bezoek duurt ongeveer 2 uur (met gids).
Nadien wordt de tocht vervolgd naar Mons, culturele hoofdstad die wordt verkend onder begeleiding van de gids. De stad is niet groot en binnen loopafstand zijn er talloze schatten te ontdekken langsheen de middeleeuwse straatjes van het historisch stadshart. Om de uitstap af te sluiten wordt nog een bezoek gebracht aan het Van Gogh Huis.
Vertrek: zaterdag 2 mei om 9u, Kerkplein Dworp, terug omstreeks 19u, leden Gezinsbond Dworp Huizingen betalen 20 euro, anderen 25 euro, kinderen -6j gratis. Inbegrepen: de busreis heen/terug, toegang musea/ rondleidingen met gids.
Inschrijven vóór 25/4 en definitief na betaling op het RN. BE34 4231 1141 1141 9190 van de Gezinsbond Huizingen, met vermelding lidnr./naam/aantal personen. Info & inschrijvingen: jos.eylenbosch@gmail.com  –T 023602235. Zie ook www.gezinsbonddworp.be  of www.gezinsbondhuizingen.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2015
Hugo Devillé
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief