BEERSEL - Taalstage Nederlands voor anderstalige kinderen

C21

BEERSEL - Taalstage Nederlands voor anderstalige kinderen

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

Steeds vaker willen ouders dat hun zoon of dochter Nederlands oefent tijdens de zomervakantie. Om aan deze vraag te voldoen, organiseert de gemeente Beersel een taalstage van 17 tot 21 augustus, van 9u tot 16u in de Malleboot Beersel, Schoolstraat 2 in Beersel.

De taalstage is voor kinderen van 4 tot 9 jaar, met kennis of zonder kennis van het Nederlands. Naargelang hun niveau en leeftijd, worden de kinderen opgedeeld in groepen. De kinderen leren op een leuke en educatieve manier Nederlands. Het is voor kinderen die in Beersel wonen of er naar school gaan. Ook kinderen uit Drogenbos, Linkebeek en Sint-Genesius-Rode zijn welkom. Voor en na de stage is er opvang van 7u30 tot 9u en van 16u tot 18u

Sonja Bosmans, Beersels schepen van Integratie: “Er wordt verteld, gespeeld en geknutseld rond het thema ‘Reis rond de wereld’. Elke dag staat een ander continent centraal. Op die manier stimuleren we de woordenschat en de grammatica van de kinderen, net voor het nieuwe schooljaar. Gaat jouw kind naar een Nederlandstalige school maar spreek je thuis een andere taal? Spreekt jouw zoon of dochter geen Nederlands maar wil je dat hij Nederlands leert? Schrijf ze dan snel in voor de Beerselse Taalstage Nederlands!”

Men kan inschrijven bij Alison Stoquart 0479 40 49 24

hakunamatataal@telenet.be

www.beersel.be – trefwoord ‘taalstage’ (e-loket)

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 apr 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief