BEERSEL zet zijn vrijwilligers in het zonnetje

C21

BEERSEL zet zijn vrijwilligers in het zonnetje

Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / Eddy Deknopper verwelkomt en bedankt de vrijwilligers
 
Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / Choco la Mousse zorgt voor de ambiance
 
Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / Theo Hendrickx en zijn familie krijgen de cultuurprijs
 
Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / receptie
 

Het college van burgemeester en schepenen van Beersel organiseerde het ‘Feest van de vrijwilliger’ in het provinciedomein van Huizingen. De talrijk opgekomen vrijwilligers konden gratis genieten van de attracties van het provinciedomein en ze werden verwend met een optreden van Choco la Mousse, lekkere hapjes en drankjes.

Ook werd de cultuurprijs uitgedeeld. Met deze prijs beloont de Beerselse cultuurraad een persoon die zich in de gemeente verdienstelijk heeft gemaakt op cultureel of sociaal-cultureel vlak. Liberte Walschot, voorzitter van de cultuurraad, reikte de prijs ‘Cultuur op Spoor’ uit aan duizendpoot Theo Hendrickx. Hij krijgt de prijs omwille van zijn inzet en talenten als acteur, regisseur, muzikant en lesgever bij de Academie Orfeus en het Orff Ensemble Jenlo. Theo heeft een gezin dat hem door dik en dun steunt en daarom werden ook zij betrokken in de hulde.

Schepen van cultuur en sport, Eddy Deknopper bedankte de vele vrijwilligers van de gemeente Beersel en overliep het culturele programa voor de komende zomer. Tot slot bedankte hij Liberte Walschot, die in januari afscheid neemt als voorzitster van de cultuurraad en ook zij werd in de bloemetjes gezet.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jun 2015
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief