BEERSEL – Tweede duurzame barbecue in Hanenbos

C21

BEERSEL – Tweede duurzame barbecue in Hanenbos

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto van vorig jaar
 

Na het succes van vorig jaar organiseert Hanenbos op vrijdag 26 juni voor de tweede maal een lekkere en duurzame BBQ in het bos. Vanaf 17u30 vul je voor 13 euro (kinderen <12 jaar: 9 euro) je bord met lekkernijen van lokale leveranciers en/of opteer je voor de vegetarische variaties. De avond start met het Hanenbosaperitief.

Naast de BBQ is er ook animatie: doorlopend kan je de klimmuur beklimmen, je uitleven op het springkasteel (een spectaculaire opstakelbaan met glijbaan) en de koesterburenkermis ontdekken. 

De BBQ is duurzaam en je duurzaam verplaatsen, stimuleren ze ook bij de bezoekers. Kom je met de fiets, dan wacht er je een originele verrassing of maak gebruik van de shuttledienst die wordt ingelegd tussen 17 en 20 uur aan de voet van Bruineput, op de Lotsesteenweg ter hoogte van de Solheidestraat in Dworp.

Info & inschrijven: Hanenbos, tel. 02 380 47 13, Hanenbos@vlaamsbrabant.be Geef je naam, mailadres, het aantal volwassen en het aantal kinderen (<12 jaar) door en doe dit uiterlijk op 22 juni.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jun 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief