BEERSEL – Naar jaarlijkse gewoonte opnieuw Rwandadagen in cc de Meent in Alsemberg

C21

BEERSEL – Naar jaarlijkse gewoonte opnieuw Rwandadagen in cc de Meent in Alsemberg

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto / Johan Verminnen op de Rwandadagen
 

Het bestuur van de vriendenkring van ZRDB nodigt iedereen uit op de Rwandadagen, ten voordele van de werken die Zuster Rachel De Baerdemaeker in 1954 begon in het verre Afrika. Het weekend gaat door op 12 en 13 september in cc de Meent in Alsemberg, het programma  loont alweer de moeite.

In samenwerking met het Cultureel centrum kon de voorzitter een grote naam strikken voor het optreden op zaterdag 12 september: Johan Verminnen. Johan Verminnen & Kwartet brengen ‘Bericht uit Oostende’. Toegangskaarten (20 € vaste prijs) zijn te bekomen op het secretariaat van de Meent.

Op 13 september kan je aan een schappelijk prijsje genieten van een feestmaal. Na de receptie en de  traditionele welkomstwoorden, kan je omstreeks 13 uur aanschuiven voor een feestmenu bestaande uit 4 gangen:

- Koud rosbief gebraad gewikkeld in sesamzaad en jeneverbessen – fijne garnituur

- Tomatensoep

- Filet van parelhoen – gratin dauphinois en primeurgroenten

- Warme appeltaart met vanilleroomijs

Dit alles wordt geserveerd tegen de prijs van €30 p.p., kinderen onder de 12 jaar betalen €15. Reservatie is noodzakelijk door overschrijving van het bedrag van het diner op bankrekening van de Vriendenkring van Zuster De Baerdemaeker nr. BE52 3630 0254 8009 met vermelding van het aantal personen (volwassenen en kinderen), vóór 6 september!

René Onkelinx: “Het bestuur wil langs deze weg de Lions Club Gaasbeek danken voor het forse bedrag dat we ontvingen voor het realiseren van een waterput die nu in Kucikuro voor het levensnoodzakelijke water zorgt. Tevens kregen we uit de handen van onze erevoorzitter President emeritus Herman Van Rompuy  een cheque overhandigd. De winst gerealiseerd met de uitgave van  het vriendenboek ’Herman onder vrienden’, uitgegeven  ter gelegenheid van het einde van zijn mandaat als President, werd voor de helft  afgedragen aan de ngo Trias en voor de helft aan onze Vriendenkring. We zullen niet nalaten jullie te informeren over de besteding van het bedrag. Wie onze werking wil volgen kan  terecht op  de website  www.vriendenkring-zuster-rachel.be.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 aug 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief