BEERSEL - Gordel festival 2015 in het provinciaal domein Huizingen

C21

BEERSEL - Gordel festival 2015 in het provinciaal domein Huizingen

Editiepajot_beersel_gordel_1_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_beersel_gordel_3_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_beersel_gordel_4_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_beersel_gordel_5_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_beersel_gordel_6_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_beersel_gordel_7_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_beersel_gordel21_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_ingezondenfrank_bervoets_-_roger_verlinden
 
Editiepajot_ingezonden_scoutsmeisjes_bij_radio_2
 

Door het droge weer was er een massa volk in het provinciaal domein van Huizingen voor het Gordel festival . Het werd een spannend en sportief feest voor jong en oud, naast de vele tentjes met streekproducten was het voor de jongste een spannende bedoening, “SPANNEND” omdat een legertje ridders er hun tenten hadden opgezet .

Ze vertelden over de drie knapste kastelen van Gaasbeek, Horst en Beersel . De Pynnockridders van Horst zorgden met hun riddertornooi voor een echt spektakel op de wei . Goede en slechte ridders namen het met hun middeleeuwse wapens tegen elkaar op .
Cabaret Bicyclet wielrenners, bloemenmeisje, manager volgwagen alles was aanwezig om er een echte tour van Huizingen te rijden, onder de tonen van een swingend orkest en energieke dansers .
Carpool voor wie het zwembad wat te koud vond, en wat te ver stappen was . Bracht de originele VW kever “CARPOOL” de oplossing . Deze Volkswagen kever werd toekomstgericht, hout gestookt zwembad bracht met zijn gewarmd water het gevoel in een welness te zitten in openlucht .
De jongste konden er hun eigen kasteel inkleuren terwijl de volwassenen konden genieten van een lekkere pint op de weide
Na een bezoek aan de welness kever, was het tijd om een bezoek te brengen aan de kapper “ QUOI? FUUR” Eenmaal in deze kappersstoel van dit kapsalon gezeten hebben, was het iedereen wel op gevallen dat je langs ‘ den coiffeur ‘ bent geweest.
Stoere hanenkammen, fragiele bloemstukjes, autoracebanen, krullen, toeters en bellen ....niets was onmogelijk voor dit wacko kapsalon .
Wie dan toch langs was geweest in de Carpool, en bij Quoi? Fuur was het tijd voor een mooi portret . Karikaturisten Roger Verlinden en Frank Bervoets waren de tekenaars van dienst op het Gordelfestival, ze toverde ware kunstwerkjes uit hun potlood op een humoristische en ludieke manier .
Geen feest zonder muziek .Pajottenlander Urbanus en zijn Fanfaar sloten het festival af . Op zij oude dag ontpopt Urbanus zich tot een echte rocker .  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief