N-VA Mechelen op visite bij de Vaantjesboeren in HALLE

C21

N-VA Mechelen op visite bij de Vaantjesboeren in HALLE

Img_0171
N-VA Mechelen op bezoek in Halle. Ingezonden foto's.
 
Img_0214
Img_0209
Img_0184
 

N-VA Mechelen was  op visite bij de vaantjesboeren van Halle. Naar goede gewoonte trapten ze in Mechelen het nieuwe politieke jaar op gang met een toffe familiedag. Dit jaar trokken ze naar het ‘verre’ Halle op uitnodiging van oud bestuurslid Bart Roosen. We werden er ontvangen door voorzitter Jos Rossie en enkele van de 12 Halse gemeenteraadsleden.
Gemeenteraadslid en Provincieraadslid Marc Sluys begeleidde de groep door het historisch centrum van Halle en langs de basiliek. De tocht, voorzien van tekst en uitleg, eindigde aan het Streekproductencentrum. Uiteraard wilden onze leden genieten van àl wat Halle te bieden heeft. Dus tijdens een korte toelichting door Mark Demesmaeker konden we genieten van enkele fijne streekproducten.
De namiddag zetten we in bij brouwerij 3 Fonteinen in Beersel. Een brouwer die sprak uit zijn hart, met een onwaarschijnlijke passie en een sappig dialect, vertelde ons zijn verhaal. Hij vertelde ons over De Lambik, de Geuze en de Vlaamse brouwers die vaak te weinig chauvinistisch zijn voor hun eigen goed Uiteraard moesten zijn fijne brouwsels nog getest worden voor wij terug konden keren naar Mechelen. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 sep 2015
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief