HALLE / BEERSEL - Daenskring trekt er op uit

C21

HALLE / BEERSEL - Daenskring trekt er op uit

Kasteel_van_attre
Ingezonden foto

Daenskring nodigt uit voor een busuitstap naar een koffiebranderij en het kasteel van Attre, op donderdag 24 september. Bij Colruyt in Ghislingien is er een een geleid bezoek aan de koffiebranderij in werking, met proeverij en een kleine attentie.

Middagmaal in een restaurant in de omgeving ( voorgerecht; hoofdgerecht, dessert en drank inbegrepen).
's Namiddags is er een rondleiding in een geklasseerd "uitzonderlijk monument van Wallonië"nl het Kasteel van Attre. Dit kasteel, gebouwd in de 18 e eeuw in Franse classicistische stijl, bezit nog altijd zijn originele inrichting en stoffering. De weelderige kamers ademen de rococosmaak van de tijd.
Bij mooi weer kan men daarna genieten van een wandeling in het groot kasteelpark bij de Dender, de Engelse tuin, een vervallen uitkijktoren, een duiventil enz. Verder kan men ook terecht in het cafetaria van het kasteel.
De bus vertrekt om 8 u 45 op de parking van het domein van Huizingen; terug rond 18 u. 
Alle geïnteresseerden, ook niet-leden, zijn welkom. Deelnameprijs: 55€ pp.(busreis, fooi chauffeur, alle bezoeken, middagmaal met drank).
Info en Inschrijving: Li Gijsels (02 356 20 36) en betaling op rekening BE32 9793 9530 3802 van Daenskring Huizingen-Buizingen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 sep 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief