BEERSEL - Avondjaarmarkt

C21

BEERSEL - Avondjaarmarkt

Editiepajot_beersel_avondjaaaarmarkt_foto_olaf
Foto Olaf
 

 Voor de 21ste keer wordt er in Beersel een avondjaarmarkt gehouden. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met het gemeentebestuur Beersel en de verenigde handelaars B.L.A.D.H vzw

Vrijdag 18 september
20u Vernissage v/d Kunstmarkt in de gemmentelijke feestzaal

 Zaterdag 19 09
-Opening om 17uur door de burgemeester en schepenen met hulde a/h standbeeld v/d gesneuvelden. De opluistering gebeurt dan, na vele jaren, terug door een fanfare "eendracht maakt macht" uit lot. Deze fanfare zal nadien nog flaneren door de straten v/h centrum en om voor de nodige ambiance te zorgen.
-Actie "Kom op tegen kanker" zoals al vele jaren - plantjes weekend.
-Feest in de straat met volgende animatie:
VAN SLAG – Percussieduo. Twee toppercussionisten maken er een bond allegaartje van. Ze kloppen, timmeren, wrijven, schudden en trommelen op allerlei voorwerpen in swingende grooves en opzwepende ritmes. Dit alles wordt overgoten met de nodige portie humor.

BABOUSH EN DE MAGISCHE PIJP

EENMANS VUURFANFARE - Een Oosterse magiër zingt, danst en brengt vuur in ogen en harten, hij rookt een magische vuur-pijp en laat menig passant ook een vlammetje blazen.

Leo Vandewoestijne is een topper in het freestyle éénwielfietsen. Hij is interactief met het publiek en zorgt steeds voor verbazingwekkende scènes.

Derde editie van  "jaarmarktterras" op de malleboot Beersel: Op het terras zal voor de nodige ambiance gezorgd worden in de namiddag openlucht Dartstornooi en nadien optredens van Famusant-Hanny D-Matthias Lens en De Kröners. In bijlage kopie van de affiche.

 Zondag 20 september
Verder kunstmarkt in de gemeentelijke feestzaal

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 sep 2015
Foto Olaf
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief