BEERSEL Davino bestaat 10 jaar

C21

BEERSEL Davino bestaat 10 jaar

Editiepajot_bart_devill___davino
foto Bart Devillé
 

 10 Jaar geleden begon Rudy Daneel met Davino- deed dit eerder al in bijberoep-  in Sint-Genesius-Rode, einde 2011 verhuisde hij naar de Alsembergsteenweg 1010 in 1652 Alsemberg.

Rudy Daneel: “In Sint-Genesius-Rode waren wij ergens beperkt in ruimte en hier was ook de ligging zo veel te beter op deze druk bereden gewestweg. Ook kunnen wij hier gebruik maken van de ondergrond, toch ook belangrijk bij wijn. “

Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan organiseerde Rudy Daneel tijdens de maand september een Apero Friday, dus vindt deze ter gelegenheid van de viering nog een laatste maal plaats op vrijdag 25 september. In de kijker die dag Zuid-Afrikaanse wijnen en gaat men kunnen genieten van een gin degustatie.

Davino en Rudy Daneel houden zich vooral ‘bezig’ met Italiaanse en Franse wijnen, maar….met de nadruk op kleine producenten. Tijdens de zomermaanden wordt een tand bijgestoken voor de gins, en voor de winter van whisky’s. Voor de klassiekers kun je gewoon het hele jaar terecht bij Davino. En uiteraard ook voor allerhande geschenkmanden. Trouwens binnenkort biedt Davinino ook, in samenwerking met Tartuffo, heel wat Italiaanse voedingsproducten aan als daar zijn pasta’s, salami’s, olijfolie, risotto en olijven.

Rudy Daneel: “ Wij gaan prat op ons professioneel advies: ‘welke wijn past bij welk gerecht’, leveren aan huis, nemen terug wat te veel is en leveren gratis glazen en ijsemmers bij en zijn zeven op zeven dagen beschikbaar. “ Meer info: 0476/419.768 en info@davino.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief