BEERSEL - Chiro Lot gaat van start

C21

BEERSEL - Chiro Lot gaat van start

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

Afgelopen zondag startte voor de jongens en meisjes van Chiro Fantomas en Eureka te Lot het nieuwe Chirojaar. Dit jaar maakte de leiding er een hele speciale dag van, vol animatie, spel en plezier voor alle kinderen maar er werd ook gezorgd voor een heuse barbeque met gezellig terras voor de ouders.

Na een lekkere maaltijd voor iedereen zorgde de leiding voor een leuke namiddag voor alle kinderen met een origineel ‘kleurenspel’ terwijl de ouders nog gezellig konden napraten met een drankje.

De jongens en meisjes wilden dit Chirojaar op deze speciale manier inzetten naar aanleiding van een nauwere samenwerking tussen jongens en meisjes. Sinds dit jaar spelen de allerkleinsten met z’n allen samen leuke spelletjes op zondagnamiddag onder begeleiding van een gemengde leidingsploeg. Voor de oudere groepen blijven de aktiviteiten gesplitst en volledig afgestemd op de leeftijd van zowel jongens als meisjes.

Maar er is meer, de leiding werkt verder aan een spetterend jaar voor iedereen. Op het programma staan nog o.a een kerstmarkt, voetbaltornooi, spaghettikermis, een heus feestweekend naar aanleiding van het 60 jarig bestaan van Chiro Fantomas,… met als afsluiter een bivak te Oostenrijk voor zowel meisjes als jongens!

Wil je meer weten? Neem een kijke op de site www.chirolot.be of ga gerust een kijkje nemen op zondagnamiddag in de Kloosterstraat te Lot.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief