BEERSEL - Clubconcerten in CC de Meent

C21

BEERSEL - Clubconcerten in CC de Meent

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

De komende weken kan je in CC de Meent terecht voor 2 gezellige en verrassende clubconcerten. ClubConcerten de Meent staan voor kwalitatief hoogstaande maar meer intieme optredens. De artiesten spelen binnen handbereik, wat de concertervaring alleen maar groter maakt. De ene keer heel cosy, de andere keer zit je middenin een feest.

Dat de mannen van De Fanfaar een feestje kunnen bouwen weet iedereen sinds hun festival tournee met Urbanus. Maar ook zonder de troubadour van Tollembeek hebben ze een ijzersterke livereputatie. Zaterdag 24 oktober gaan ze volle gaas op het podium van CC de Meent voor het allereerste staande clubconcert in CC de Meent! Niet te missen. Vooraf brengt speelt Marco Z je in de juiste stemming. Hij werd in 2012 bekroond met de MIA in categorie “doorbraak van het jaar” en verzamelde sindsdien een paar aanstekelijke radiohits. Tickets voor dit staand clubconcert koop je via www.demeent.be

Donderdag 29 november komt Reymer langs voor een 2e gezellig clubconcert. Tine Reymer, is dat die actrice die zingt of die zangeres die af en toe acteert? Het laatste dus! Ze speelde voordien al in Flowers for Breakfast, El Tattoo Del Tigre en Billieking. Nu brengt ze voor het eerst een CD uit onder eigen naam. Dit is haar meest persoonlijke en doorleefde project tot nu toe. Verwacht je aan een avond boordevol tijdloze pop met een vleugje Americana. Voor zo een avond maken we onze club supergezellig!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 okt 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief