BEERSEL Gezinsbond Dworp Huizingen organiseert voordracht

C21

BEERSEL Gezinsbond Dworp Huizingen organiseert voordracht

Editiepajot_bart_devill___gezinsbond
foto Bart Devillé
 

 In samenwerking met de Ouderraden van Sint-Victor Dworp en de Gemeentelijke Basisschool van Dworp organiseert Gezinsbond Dworp Huizingen in de Gemeenteschool van Dworp een voordracht met als thema “Als kleine kinderen groot worden”. Onder meer volgende vragen zullen aan bod komen: Hoe kan je je kind verstandig leren omgaan met alcohol? Hoe kan je voorkomen dat je kind tabak of drugs gaat gebruiken? Mag mijn kind van elf een slokje wijn proeven op een familiefeest? Welke regels stel ik over alcohol als mijn veertienjarige dochter naar een fuif gaat? Wat kan ik doen als mijn zoon van vijftien dronken thuis komt? Wat zeg ik tegen mijn vijftienjarige dochter als een klasgenoot van school is gestuurd door canabisgebruik? Hoe kan ik tabak verbieden als ik zelf rook? …..

Deze voordracht vindt plaats op donderdag 19 november om 20u(deuren open vanaf 19u30). Na de voordracht is er aansluitend een drankje voorzien. Leden van de Gezinsbond en ouders Sint-Victor en Gemeenteschool Dworp gratis, andere deelnemers betalen 3 euro.

Reserven kan via: nathaliewinderickx@yahoo.com of info@sint-victordworp.be of info@gemeenteschooldworp.be of tel. 0475/73.38.85(Nathalie Winderickx).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 okt 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief