BEERSEL Tweede boek Marcus marc is een feit

C21

BEERSEL Tweede boek Marcus marc is een feit

Editiepajot_bart_devill___marc
foto Bart Devillé
 

 Marc Fastenaekels(62) die tot juni 2009 inwoner van Dworp was,  verhuisde dan met vrouwtje Emmy Springael naar Cotignac in Frankrijk. Daar baten zij chambre d’ôte BieBel uit en begon hij ook ter schrijven.

In het voorjaar 2015 verbaasde hij zijn omgeving, familie en vrienden met een eerste thriller “Uit de bocht”. Men wist wel dat Marc graag thrillers las, maar dat hij zelf een boek zou schrijven, dat vond men toch niet zo vanzelfsprekend.

Marc: “Thrillers hebben inderdaad steeds mijn voorkeur genoten en nog .Onze verhuis naar Frankrijk en onze chambre d’ ôte bracht met zich mee dat het niet altijd even druk was, met vooral meer vrije tijd tijdens de winter.  Daar ik vroeger  steeds graag artikels en opstellen schreef, kwam ik tot het schrijven van thrillers. “

Een eerste thriller “Uit de bocht” die zich afspeelt in Cotignac en Dworp gaf Marc in eigen beheer uit. Voor de tweede “Zwart als een soutane” kwam Marc, met dank aan Urbain Haesaert en zijn Emmy, waarmee zij in Cotignac kennis maakten, terecht bij de Nederlandse uitgeverij Aspekt en hun vertegenwoordiger in België Karl Daeseleire. Dit boek wordt in de loop van de maand januari verwacht.

“Zwart als een soutane “ over het seksueel misbruik in de Kerk speelt zich vooral af in Cotignac, het derde boek dat hopelijk zal verschijnen tegen de boekenbeurs zal dan vooral over Dworp en omgeving gaan.

“Uit de bocht “ kan verkregen worden via www.yanga.be /bookshop-thrillers en fantasy . Ook zo lang de voorraad strekt bij Marc zijn zus Linda in de Zevenbronnenstraat 82 Dworp(0472/87.98.63) en boekhandel Carpe diem  Alsembergsesteenweg 610 1653 Dworp. Verwacht wordt dat de volgende boeken, dank zij de uitgeverij , breder zullen worden verspreid.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief