BEERSEL - Cheque 3.000 euro voor Vlaamse Vereniging Autisme

C21 Css

BEERSEL - Cheque 3.000 euro voor Vlaamse Vereniging Autisme

Dworp_cheque_autisme
 

Zaterdag 8 november organiseerde  “Dworp in Concert vzw” een eerste concert in de Sint Gurikskerk. Meer dan 450 toehoorders genoten van de prachtige muziek en zang van het Jan-Niklaaskoor en het Kantate- en Akashaorkest onder de algemene leiding van Dirk Ottoy. Dit concert werd georganiseerd ten voordele van Vlaamse Vereniging Autisme vzw die als ouder- en familievereniging opkomt voor alle mensen die in hun sociaal netwerk bij autisme betrokken zijn; ouders, gezins- en familileden, vrienden en buren en uiteraard ook personen met autisme zelf. Gezien het fantastische succes van dit concert kon Annie Leemans, voorzitster van de organiserende vzw, een cheque overhandigen aan Luc De Reu, voorzitter van Vlaamse Vereniging Autisme vzw, met het mooie bedrag van 3.000 euro. Dit gebeurde in het Fortis kantoor te Dworp.

Annie Leemans: “ Door de activiteiten van onze vzw Dworp in Concert, willen wij de cultuur dichter bij de mensen brengen. Voor onze vzw een feit werd organiseerden wij ook al een Mozartconcert. Het ligt in de bedoeling om de twee jaar wat te organiseren.”

In de vzw Dworp in Concert wordt Annie Leemans bijgestaan door Moniek Van Obberghen, Hilde Verheylewegen, Benny Geukens en Marc Devos. Mei-juni 2009 wordt een nieuw project vastgelegd en – programma opgesteld.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 dec 2008
Hugo Devillé
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 jul 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 27 jun 2022

archief