BEERSEL Lionnel Sonna & The Gospel Singers en Komma trekken Kersthappening op gang

C21

BEERSEL Lionnel Sonna & The Gospel Singers en Komma trekken Kersthappening op gang

Editiepajot_bart_devill___komma
Komma / foto Bart Devillé
 

 De eigenlijke Kersthappening van de Lions tussen Zenne en Zoniën vindt wel plaats zaterdag 12 december(12u30-19u) en zondag 13 december(12u30-18u) in en om CC de Meent, maar vrijdag 11 december wordt al een aanloop genomen.

Zo verzorgen om 20u Lionnel Sonna & The Gospel Singers een kerstconcert in CC de Meent, gevolgd door een optreden van Cabaret Komma, die nog eens een thuismatch spelen. Voor wie het nog niet zou weten, Komma vierde vorig jaar zijn 45 jarig bestaan en zijn springlevender dan ooit. Tickets(20 euro) kunnen besteld worden via www.demeent.be . De bar is open voor de voorstelling, tijdens de pauze en na afloop.

Op de Kersthappening zijn er uiteraard de vele klassieke kerstkramen, doorlopend kleine restauratie en allerhande optredens. Zaterdag worden Dansgroep Pirouette, Dansgroep K-Cre@tion en Dance O’Mania verwacht, zondag kunnen we genieten van optredens van Giants Dance Crew, Kinderballet Ballerino en Dansstudio E.Cremers. De trekking van de tombola vindt plaats om 17u30, de deuren van de Kersthappening sluiten zondag om 18u.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief