BEERSEL “Mensen voor Mensen” maken kerstpakketten klaar

C21

BEERSEL “Mensen voor Mensen” maken kerstpakketten klaar

Editiepajot_bart_devill___mensen_voor_mensen
foto Bart Devillé
 

 Al sinds 1993 zijn in Beersel de vrijwilligers van “Mensen voor Mensen” in de weer om de minder-begoeden jaar na jaar wat extra’s toe te stoppen, zeker naar einde jaar en de feesten toe. “Mensen voor Mensen “ is dan ook voor veel Beerselenaren meer dan een begrip geworden. Voor velen wordt het telkens uitkijken naar het kerstpakket eindejaar. Dit jaar werd de vereniging nog een stevige duw in de rug gegeven dank zij “Zot van Beersel” met 2.500 euro en Kiwanis Beersel met niet minder dan 9.000 euro.

Toch zijn de vrijwilligers van “Mensen voor Mensen” niet onverdeeld gelukkig. Konden zij tot vorig jaar in de Grote Sleutel in Alsemberg terecht, moesten zij door dat de gemeente deze site te koop stelde, nood gedwongen verhuizen. Zo moest de grote zolderruimte ontruimd worden en gingen 75 grote zakken met degelijke spullen naar een ander goed doel. Kwam er nog bij dat 300 euro moest betaald worden om de leegstaande evenementenhal voor een halve dag te gebruiken(om de kerstpakketten te maken) en dat daar boven op stoelen en tafels moesten gehuurd worden bij een privé-zaak….

De vrijwilligers van “Mensen voor Mensen” besloten dan ook hun kerstpakketten samen te stellen in zaal Centrum te Huizingen en hun centen liever te besteden aan de pakketten voor de mensen die deze goed kunnen gebruiken en waarderen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief