BEERSEL - 26ste Kersthappening van Lions “tussen Zenne en Zoniën” kende daverende start

C21

BEERSEL - 26ste Kersthappening van Lions “tussen Zenne en Zoniën” kende daverende start

Editiepajot_beersel_kerstmarkt_foto_deville
Foto Bart Devillé
 

Begonnen als “klassieke” kerstmarkt en uitgegroeid tot een heuse kershappening met alles er op en er aan, de 26ste editie, georganiseerd door de Lions club “tussen Zenne en Zoniën” in en om CC de Meent, is echt uitgegroeid tot een topper in de regio en jaar na jaar stijgt de belangstelling nog.

Was de vooravond op vrijdag met een Kerstconcert verzorgd door Lionel Sonna & The Gospel Singers, gevolgd door Cabaret Komma die thuis nog eens speelden, misschien niet dat wat de belangstelling betreft- er waren toch een goede 300 aanwezigen- helemaal anders werd het zaterdag, of de eerste dag van de Kersthappening. Met optredens van Pirouette, Dansgroep K-Cre@tion en Dance O’ Mania werd het telkens “volle bak”. Ook was het aanschuiven aan de talrijke kerstkramen en om de inwendige mens te versterken. De organisatoren hoopten dan ook dat dit succesverhaal zondag zou verder gezet worden.
 Ook voor deze tweede dag werd voor een goed gevuld programma gezorgd: optredens van Giants Dance Crew, Kinderballet Ballerino en Dansstudio E.Cremers. De zondag-activiteiten worden dan afgesloten met de trekking van de tombola met prachtige prijzen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 dec 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief