BEERSEL – Felix De Laet ( Lost Frequencies ) kreeg Red Bull Elektropedia Award voor beste opkomend talent.

C21

BEERSEL – Felix De Laet ( Lost Frequencies ) kreeg Red Bull Elektropedia Award voor beste opkomend talent.

Editiepajot_beersel_dj_felix
Ingezonden foto
 

De Belgische DJ Lost Frequencies, ( woonachtig in het Pajottenland ) kreeg zopas de prestigieuze Elektropedia Award voor best opkomend talent. De top DJ die zowat overal in Europa op nummer 1 stond met “ are tou whit me “ een remix van de Amerikaanse zanger Easton Corbin, die voor een volledig uitverkocht sportpaleis de support act doet voor Dimitri Vegas & Like Mike, voor hun show Bringing The Madness 3.0.

Deze sympathieke jonge kerel uit het Pajottenland stond met zijn nummer “ Are you whit me “ als 1e Belg op nummer 1 in de Britse hitlijst
Enkele jaren geleden stond ook een Belg/Australiër, Gotye met “ Somebody that i used to know “ ook op nummer 1 in Groot Brittannië.
Sindsdien ging het voor Felix De Laet steeds maar beter, en stond zijn remix op nummer één in onder andere Duitsland, Oostenrijk, Polen, Zweden, Zwitserland, Australië .........
Ook het nieuwe nummer “Reality “ doet het uitstekend en is sterk op weg om ook de hoogste plaatsen van de ultratop te halen. Onlangs toerde Lost Frequencies nog rond in Azië. Op grote festivals zoals Tomorrowland, zowel de Belgische als de Braziliaanse editie is Felix een graag geziene DJ.
Felix is klaar voor één grote doorbraak, wat hem van harte gegund is.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 dec 2015
Emile Devogeleer
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief