BEERSEL - Kerst 2008 in Rustoord Zennehart

C21 Css

BEERSEL - Kerst 2008 in Rustoord Zennehart

Boom_bewoners
 
Versieren_boom
Kerstboom_buiten
 

Vrij Zennehart, de sympathieke vrijwilligerswerking binnen Rustoord Zennehart, bracht vorig jaar reeds op uitzonderlijk mooie wijze de kerstsfeer onder de bewoners. De kerststal werd ook dit jaar binnen geplaatst, samen met o.a. de klusjesman van het rustoord die net als enkele andere collega’s zich na de werkuren als vrijwilliger inzet voor de bewoners. Dus ook dit jaar kunnen opnieuw alle bewoners genieten van een prachtige levensgrote kerststal. En siert een prachtige grote kerstboom de tuin.

Zowel ontwerp als uitbouw van de stal zijn van de hand van Marc Germis (Germis Garden, Halle). Marc, bestuurslid van de vrijwilligerswerking Vrij Zennehart, heeft eveneens de prachtige 6 meter hoge kerstboom geschonken die staat te pronken in de tuin.

Marc Germis: “De grote kerststal en de ganse sfeer er rond past perfect binnen de doelstelling van onze vrijwilligersvereniging. We proberen een meerwaarde te brengen aan het leven van de bewoners door seizoensgebonden evenementen te organiseren. Het leuke aan de kerst hier is dat er in een periode van een paar weken tijd verschillende evenementen zijn gepland. Bejaarden zijn soms eenzaam, en op deze manier brengen we warmte en gezelligheid voor alle bewoners, ook diegenen die weinig bezoek krijgen. Als groep vrijwilligers onder elkaar zijn we een leuke bende, wat het bijzonder aangenaam maakt voor ons én voor de bewoners.”

De komende weken staat er heel wat op het programma. Rustoord Zennehart biedt in samenwerking met de vrijwilligers ook in 2008 een volledig kerstprogramma aan aan de bewoners.

 

Zo komen er verschillende kerstspecials dit jaar:

>    16/12/2007: Inhuldiging Kerststal en bezoek kinderen De Springveer

 

>    19/12/2007: Kerstviering met EH Deken Lefevbre

>    27/12/2008: “Proef de Kerst” – Kersthappening voor bewoners, familie en bezoekers:

o   Kerstman is aanwezig

o   Optreden koor ‘Chorale des Collines’ uit Elzele

o   Kerstlekkernijen zoals gepofte kastanjes, glühwein, jenever, pannenkoeken, etc

 

Het spreekt ook voor zich dat tijdens de dagelijkse animatie Kerst de rode draad is in de maand december.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 dec 2008
Maarten Van Houdenhove
Maarten Van Houdenhove
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 jul 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 27 jun 2022

archief