BEERSEL Samen kerst zingen met de hele familie

C21

BEERSEL Samen kerst zingen met de hele familie

Editiepajot_bart_devill___wellekome
foto H.Casaer
 

 Op uitnodiging van de Davidsfonds afdelingen van Alsemberg ,Beersel, Lot en Sint-Genesius-Rode vulde de stemmingsvolle kerk van Onze-Lieve-Vrouwe te Alsemberg  zich voor “U zijt wellekome” of zingen voor het goede doel.

Iedereen kreeg een mooie zangbundel groot formaat met tekst en noten. Guido Vandenbussche

verwelkomde het zeer talrijk opgekomen publiek en nodigde de aanwezigen uit een vrijwillige bijdrage in het kerstmandje te leggen voor het project van CARITAS om de volgende drie jaar in Libanon degelijk onderwijs te kunnen geven aan 8700 kinderen van Syrische vluchtelingen.

Mieke Wilmaers zorgde voor de bindteksten  en gaf uitleg en betekenis aan het gebeuren .

Een dertigtal vrijwilligers van de kerkkoren van Alsemberg, Beersel, Dworp, Huizingen en Sint-Genesius-Rode, aangevuld met leden van het koor van de ORFEUS academie gaven de toon en zongen afwisselend voor, vrouwen alleen en ondersteunden het geheel wanneer de ganse kerk meezong op aanduiding van dirigente-organist Monika Haegemann ,terwijl Jos Nackaerts boven het orgel bespeelde. In dit zeer akoestiek kerkgebouw klonk het allemaal schitterend.

Voor deze editie mochten meer dan 150 aanwezigen begroet worden en werd 510 euro in het kerstmandje gedeponeerd. Volgend jaar nieuwe afspraak op tweede Kerstdag in de kerk van Sint-Genesius-Rode, zelfde dag, zelfde uur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 dec 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief