BEERSEL - Deze vrouw wordt vandaag 15 jaar

C21

BEERSEL - Deze vrouw wordt vandaag 15 jaar

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

Myriam Van Stalle uit Dworp is jarig op 29 februari, de schrikkeldag die maar 1 keer in de 4 jaar voorkomt. Schrikkeldag is de 60 ste dag van het jaar in een schrikkeljaar en Myriam wordt vandaag 60 jaar… maar is slechts 15 keer echt jarig geweest. 

Myriam: “Verjaren op een schrikkeldag... iedereen kijkt steeds vol ongeloof wanneer ik dit vertel. Als kind vond ik dit absoluut niet leuk. Toen ik een kleuter was, werd mijn verjaardag op school vaak vergeten omdat 29 februari meestal niet op de kalender stond. Nu zie ik er wel de voordelen in, ik krijg altijd smsjes en verjaardagswensen op 28 februari én op 1 maart. Zelf voel ik mij dan vooral jarig op 28 februari, want 1 maart is toch een andere maand en dan voelt het toch alsof mijn verjaardag al voorbij is.”

Toen Myriam haar dochter 12 jaar werd, waren ze eigenlijk even oud, want ook zij had toen nog maar 12 ‘echte’ verjaardagen meegemaakt. Myriam: “Dit jaar word ik 60 jaar en ik voel dat mijn kinderen iets in petto hebben voor mij. Tot nu toe is het nog een grote verrassing en blijft het dus spannend afwachten. Ik kijk er alleszins naar uit om nog eens een ‘echt verjaardagsfeest’ te hebben.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 feb 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief