BEERSEL - Giants dansschool 4 keer op topniveau

C21

BEERSEL - Giants dansschool 4 keer op topniveau

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

Tijdens de paasvakantie zaten de dansers van de Giants Dansschool VZW niet stil. Ze namen deel aan maar liefst 4 danswedstrijden en presteerden steeds op topniveau, wat prachtige resultaten met zich mee bracht.

Op de danswedstrijd Dance Waves te Rochefort beaalden alle hiphop groepen van de Giants (nl de IMG, NRGG, High street Giants en de Mini Giants) een eerste plaats in hun leeftijdscategorie. Ook de solisten An Sofie Vandendriessche, Manon Vanderhaegen en Kenza Lee kregen de eerste prijs in de moderne dans divisie. En de groepsdansen 'The hunt' en 'Adele' behaalden een eerste en tweede prijs. Op klassiek vlak scoorden de Giants met Manon Vekeman die de gouden plek binnen haalde.Ook de andere solisten Julie, Ellen, Louise, Louise-Marie, Elise, Yeline, Charlotte, Jody, Febe, Ilke en Daan leverden prachtprestaties af.

Op het Belgisch Kampioenschap Hiphop georganiseerd door de United Dance Organisation behaalden zowel de jongste High Street Giants als de IMG een eerste plaats. De Mini Giants werden derde in de U18 advanced en de NRGG belandde op een 5de plaats.

Tijdens de moderne danswedstrijd Dance Stars in Hasselt namen er opnieuw een aantal Giants solisten en groepen deel. Ook hier mochten zij het podium betreden. Yeline Lee, Louise Marie Blijkers en Charlotte Bral dansten zich een weg naar het hoogste schavot, net als de groepsdans 'the Hunt'. 

Tijdens de laatste wedstrijd van de paasvakantie in Maaseik dansten er 2 Giants leden mee en ook hier ging hun passage niet ongemerkt voorbij. Jody Driege behaalde de eerste plaats in de moderne divisie en Manon Vanderhaegen eindigde op de 2de plaats voor modern en op de vierde plaats met de eerste hiphop solo van het jaar. 

Leentje Blykers, artistiek hoofd van de dansschool: “Wij zijn heel trots op de prestaties van de leerlingen, die dit resultaat behaalden wegens hun harde werk, trainingen, hun passie en doorzettingsvermogen. Ook mogen we de dansleerkrachten en choreografen niet vergeten, dankzij hun energie, tijd en kennis komen de dromen van deze dansers uit. Het is een mooie samenwerking die hopelijk nog lang zal duren." 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief