BEERSEL Lot-ART-ic werd levendige kunstmarkt

C21 Css

BEERSEL Lot-ART-ic werd levendige kunstmarkt

Editiepajot_bart_devill___kunstmarkt_lot
foto Bart Devillé
 

 Voor de eerste maal vond Lot-ART-ic plaats, een kunstproject van de gemeente Beersel m.m.v. Artforum, Reizend speeltheater “Kip van Troje” en Beerselse verenigingen. Plaats van het gebeuren was natuurpark Zennemeander aan de Artic-site in Lot.

Van 14 tot 17u kon men doorlopend actief deelnemen aan allerhande kunstworkshops: vogelschrikkers maken en tekenen, een poëtisch kapsalon en Kip van Troje, guerillakunst , geweldig gewelf, schilderworkshop, tentoonstelling “Verschrikkelijke vogels” door Kunstacademie ’t Meiboompje, demonstratie armbreien en voorstelling VergeetZEnietjes.

Voor de tentoonstelling deed de gemeente een oproep om zelf een vogelverschrikker te maken. Een twintigtal personen gingen de uitdaging aan, net als een tien verenigingen waarvan zeven uit Lot. De leukste vogelverschrikker werd gemaakt door Femma.

Schepen van Cultuur Eddy Deknopper(CD&V) toonde zich alvast verheugd dat er zoveel respons kwam van uit Lot na de oproep van de gemeente. Mede door het zonnige weer en de brede waaier aan activiteiten groeide deze eersteling uit tot een groot succes.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2016
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 27 jun 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief