BEERSEL - Open VLD Beersel betreurt “afsplitsing”

C21

BEERSEL - Open VLD Beersel betreurt “afsplitsing”

Editiepajot_beersel_open_vld_foto_bart_deville
 

Het bestuur van Open VLD Beersel verklaart zich gezond en wel en betreurt dat Open-Beersel tracht de burger te misleiden door het stichten van een pseudo-politieke beweging met een naam van amper drie letters verschil. Raf Thoré: “Blijkbaar heeft de plaatselijke bestuursverkiezing van Open VLD Beersel van 25 oktober 2008 voor bepaalde personen een niet zo positieve weerklank gekregen en konden zij zich niet verzoenen met de democratisch verkregen uitslag.” Ook gemeenteraadslid Gilbert Wouters stelt zich vragen: “Het is normaal dat er bij verkiezingen spanningen ontstaan en dat je nooit de afloop kunt voorspellen. Het is toch niet meer dan normaal dat je dan na de bekendmaking van de uitslag, hoe deze ook is, je besluiten treft ten voordele van de kiezers die je vertegenwoordigt en zeker niet voor je eigen belang!”

Raf Thoré beklemtoont nog: “Open Vld Beersel loopt zeker niet leeg en is kerngezond-tot spijt van wie’t benijdt-. Wij gaan onverminderd verder met de uitvoering van ons programma, zoals bekend gemaakt bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen en het mandaat verkregen van de kiezer. Wanneer er mensen zijn die zich hiermee niet meer mee kunnen verzoenen en het elders beter vinden, dat zij dan doen. Maar wanneer zij dan consequent willen zijn met zichzelf, zij dan ontslag nemen ten voordele van hun opvolgers verkozen op de lijst van de partij waar mee zij naar de kiezer stapten.”

Zondag 1 februari vindt het congres van Open-VLD Beersel plaats in Hof te Nering te Beersel om 12u, nadien receptie. Een en ander wordt georganiseerd door het bestuur: Roger Compernol, Serge Debreucker, Henri Devillé, Daniel Stockmans, Raf Thoré, Sylvain Vandenbosch, Claire Vannieuwenhuyse, Inge Van Stappen en Gilbert Wouters.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2009
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief