BEERSEL - Waaile van Dwœurp geeft kerstgeschenk aan Ommekaar

C21

BEERSEL - Waaile van Dwœurp geeft kerstgeschenk aan Ommekaar

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

Het wordt stilaan een traditie dat de toneelkring ‘Waaile van Dwœurp’ rond de kerstperiode een deel van haar winst schenkt aan een goed doel. Ter gelegenheid van hun kerstfeest werd aan het buurthuis Ommekaar uit Buizingen (Hoogveld 1) een bedrag geschonken van 1000 euro. Al sinds 1989 draagt Ommekaar haar steentje bij om te werken aan armoedebestrijding in onze regio.

Vandaag de dag zetten een 50-tal vrijwilligers zich dag in dag uit in om een menswaardig leven voor iedereen mogelijk te maken. Dat wordt concreet gemaakt door de verkoop van tweedehandsartikelen (kleding, speelgoed, boeken,…) en van Oxfam wereldwinkelproducten. Sinds een drietal jaar werd ook gestart met een sociale kruidenier (OMME-karreke) waar OCMW-gerechtigden aan sociale prijzen basisproducten kunnen aankopen. Tevens is er ook nog een praatcafé, een ruimte voor ontmoeting in een open en gemoedelijke sfeer (info: http://www.buurthuisommekaar.be – 02/3612293).

De toneelkring zelf is nog volop aan het repeteren voor hun volgende productie ‘Mijne vent heeft geen talent’, die doorgaat op 20, 21 en 22 januari in CC De Meent te Alsemberg, info : http://www.waailevandwoeurp.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief