BEERSEL - Winterbar in ’t hart van Dworp

BEERSEL - Winterbar in ’t hart van Dworp

Editiepajot_bart_devill___winterbar
Foto © Bart Devillé / sfeerfoto van zaterdag
 
Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / sfeerfoto van zaterdag
 
Editiepajot_beersel_winterbar_dworp
Foto's © Erik Devillé / sfeerfoto's van vrijdag
 

De Handelsvereniging 'in 't hart van Dworp' zette vrijdag en zaterdag een winterbar op het Kerkplein in Dworp. Je kon er de kerstsfeer opsnuiven, een glaasje glühwein, jenever of chocomelk drinken, een stukje cake eten, een praatje maken en met een warm hart terug naar huis gaan.

Wat zowat een jaar geleden in Dworp niemand voor mogelijk achtte is nu toch een werkelijkheid geworden. Enkele uitbaters en zaakvoerders vonden elkaar en besloten een handelsvereniging op te richten. Zo pas vond hun 3de succesvolle activiteit plaats. Een en ander was het resultaat van het samen zitten van Stef & Indirah van VR-design, Greg & Sofie van Healthy Company en Veerle & Chris van Cléo…. Handelsvereniging “in ’t hart van Dworp” zag het levenslicht. Ter gelegenheid van Valentijn 2016 kwam men het eerst “buiten”. Wie de gemeente via de Alsembergse steenweg binnen reed kon er niet naast kijken: de helrode Valentijn ballonnen aan de handelszaken. Als tweede activiteit werd een optreden georganiseerd in het hart van Dworp, op het kerkplein en nummer 3 werd een winterbar op dat zelfde kerkplein. 

Greg van Healthy Company: “En het werd meteen een succes. Ik denk wel dat, niettegenstaande de kerstaankopen en andere voorbereidingen, toch een 500 tal bezoekers kwamen opdagen op deze gezellige bedoening. En uiteraard gaan wij op de ingeslagen weg verder. Er komt alvast een nieuwe actie ter gelegenheid van Valentijn 2017! “

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 dec 2016
Elsie De Greef + Devillé
Elsie De Greef + ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Elsie De Greef | 16 okt 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Elsie De Greef | 14 okt 2017
Hugo Devillé | 12 okt 2017

archief