BEERSEL – “ Back to the Sixties ‘ in een vol CC de Meent

BEERSEL – “ Back to the Sixties ‘ in een vol CC de Meent

Panorama6_groot
Foto Emile Devogeleer
 

  Veel volk in CC de Meent voor een terugblik op de woelige jaren zestig, niet alleen op muzikaal gebied gebeurde er veel, maar ook in de veranderingen op wereldvlak, zo was er die jaren de moord op John F Kennedy in Dallas in 1963, de bouw van de Berlijnse muur 1961, In 1968 werd Martin Luther King doodgeschoten, Praagse Lente in 1968, de landing op de maan 1969, Woodstock ............

Al deze gebeurtenissen werden geprojecteerd op drie grote televisieschermen tijdens een spetterend optreden van de Briste  coverband The Bootleg Sixties.

De vijfkoppige band, Chris Scornia zang en keyboards, Phil Evans gitaar en zang, Steve Phypers drum en zang, Den Pugsley bas en zang en Jamie Cook zang en lead gitaar brachten een mix van alle grote nummers uit die periode.

De band trakteerden de aanwezige muziekfans op nummers als She Loves You van The Beatles, Daydream Believer The Monkees, Satisfaction van The Rolling Stones, California Dreamin The Beach Boys, Whiter Shade of Pale Procol Harum, Pinball Wizard The Who en vele ander success uit die periode, het ene nummer volgde het andere op in een sprankelende medley van hits.

Geen wonder dat deze band speelde op privéfeestjes van Paul Mc Cartney, Elton John en Elvis Costello. Deze band legt met een ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in deze legendarische muziek. Beter kon het echt niet.

De avond werd nog afgesloten met een grote dans fuif met discobar Anoniem.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Olaf Feldberg | 21 jun 2018
Elsie De Greef | 19 jun 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 15 jun 2018
Hugo Devillé | 13 jun 2018
Marc Sluys | 12 jun 2018
Hugo Devillé | 12 jun 2018
Elsie De Greef | 04 jun 2018

archief