BEERSEL - Giants scoren 2 weken op rij

BEERSEL - Giants scoren 2 weken op rij

Editiepajot_beersel_
Ingezonden foto
 
Editiepajot_beersel_
Ingezonden foto
Editiepajot_beersel_
Ingezonden foto
Editiepajot_beersel_
Ingezonden foto
 

De VZW Giants Dansschool zette zichzelf afgelopen 2 weekends weer eens op de kanskaart van België. Vorige week haalden zij op het Belgisch Kampioenschap Jazz/modern/ballet, georganiseerd door Dance Stars, enkele titels binnen. En dit weekend namen ze deel aan de internationale danswedstrijd Prix Arabesque te Charleroi.

Vorige week werden Ann-Sophie Vanden driessche (9) en Louise-Marie Blijkers (12) Belgisch Kampioen in hun respectievelijke leeftijdscategorieën. Verder behaalde Ellen Wouters (12), Elise Bral (13) en het duo van de zusjes Ann-Sophie en Noemie een tweede plaats. De groep 'Adiemus' behaalde een tweede plaats en de groep 'Becorium' behaalde een 5de plaats in de advanced categorie.

Allemaal topprestaties dankzij het harde werk van de kinderen en hun danscoachen en choreografen Leentje Blykers en Karen Beeckman. “Wij zijn enorm trots op al onze deelnemers, ieder van hen heeft stuk voor stuk enorm veel tijd en energie in hun optreden gestoken”, volgens Leentje.

Dit weekend namen ze als dansschool deel aan de internationale danswedstrijd Prix Arabesque te Charleroi. Ook hier was er een enorm hoog niveau. Toch behaalden de meisjes opnieuw super plaatsen zoals een 2de prijs voor Kenza Lee (16) in de Pre-professionele jazz categorie, een 3de prijs voor Elise Bral (13)  in de Pre-professionele jazz categorie en voor Ann-Sophie Vanden Driessche (9) in de amateur jazz categorie, een 5de prijs voor Yeline Lee (13) in jazz net als Elise Bral en Megane Moerenhout in klassiek. De klassiek groepsdans 'Wings of Grace' behaalde een 4de prijs.

Leentje en Karen: “Wij zijn enorm trots dat onze vereniging over deze talentjes beschikt. Het is belangrijk de meisjes goed te blijven begeleiden en ondersteunen, zodat ze een mooie danscarrière kunnen uitbouwen.”

De dansschool organiseert dit weekend hun eetfestijn in de gemeentelijke feestzaal van Beersel, hoogstraat 1 te Beersel. Dus wie zijn maag wil vullen en ondertussen deze gemotiveerde, jeugdige en talentvolle vereniging wil ondersteunen, is welkom op zaterdag 11 februari vanaf 16.30 en zondag 12 februari van 11.30 tot 16.00 uur.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 feb 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Elsie De Greef | 19 mei 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 mei 2018
Elsie De Greef | 06 mei 2018

archief