BEERSEL – ‘Stan-Mania’ in CC de Meent in Alsemberg

BEERSEL – ‘Stan-Mania’ in CC de Meent in Alsemberg

Stan_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Stan_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Stan_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Stan_4
Foto's Emile Devogeleer
 
Stan_5
Foto's Emile Devogeleer
 
Stan_6
Foto's Emile Devogeleer
 

  In een uitverkocht Cultureel Centrum de Meent bracht de lieveling van vele jonge en oudere dames‘Stan Van Samang’ een spetterend optreden, dat vele niet snel zullen vergeten. Overal waar Stan Van Samang met zijn band op de affiche staat is in een mum van tijd uitverkocht, en dit was in CC de Meent niet anders.

De Vlaamse nummer één van dit ogenblik speelde reeds in een uitverkochte Lotto Arena, Sportpaleis Antwerpen, bracht al een resem nummer 1 hits ,gouden singles en een triple platina album.

De populairste zanger van Vlaanderen bracht samen met zijn liveband zijn mooiste en beste nummers, zoals Simple live, Candy,Watcha Gonna do, One for The road, Poison, Second Hand life, The Load, Explode, Hang On, Sirens, Rush, Ghosts, Summerbreeze, Goeiemorgen, Scars, I Didn’t Know en Een Ster, voor een enthousiast publiek dat zelf uitgenodigd werd om samen het podiumte bezetten en mee te dansen in de show van hun lievelingsidool.

De ene hit na de anderen klonken door de geluidsboxen, dit alles mooi aangekleed door een spectaculaire lichtshow, niet te verwonderen dat Stan Van Samang en zijn Band top zijn in Vlaanderen.

Op het einde wist Stan het publiek te vertellen dat er eind dit jaar opnieuw een geweldig optreden komt in het Sportpaleis in Antwerpen.

De wederzijdse liefde tussen de artiest ( Stan ) en zijn publiek bleek tijdens dit optreden enorm groot.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 mrt 2019
Marc Sluys | 13 mrt 2019

archief