BEERSEL - Jeugdleden van KT De Alsembloem brengen “Romeo & Julia”

C21

BEERSEL - Jeugdleden van KT De Alsembloem brengen “Romeo & Julia”

Aaaaalsembloem_jeugd
Foto Bart Devillé
 

 Geschikt voor elke leeftijd. Op 10 en 11 maart telkens om 20u brengen de jeugdleden van KT De Alsembloem in CC de Meent het alom bekende toneelstuk "Romeo & Julia", in een hedendaags jasje. Zes jaar geleden begonnen een aantal jongeren met het oprichten van een jeugdafdeling en zijn nu toe aan een Shakespeare.

Laat u meevoeren door het prachtige verhaal over de verboden en onmogelijke liefde tussen Julia Capuletti en Romeo Montecchi. De strijd tussen de families wordt weer aangewakkerd en misverstanden en wanhoop stapelen zich op. Kom kijken naar deze tijdloze klassieker, want deze versie van Romeo & Julia is geschikt voor alle leeftijden!

Dit liefdesdrama van William Shakespeare wordt geregisseerd door Theo Hendrickx. Spelen mee: Lucca Bossuyt, Sibe Swalens, Mathias Xhibitte, Lisa Kellaert, Annelies Heymans, Jonas De Winne, Frederik-Jan Billiet, Robin Lai, Jannis Deras, Sylke Marcoen, Nikki Deras, Joy Van Brussel, Sinne Deras, Jeremias Uyttenbroeck, Hannelore Hendrickx, Pauline Rombouts, Sara Dekegel, Janis Liekendael, Imke Schets, Serena Kellaert, Arno Van Langendijck. Voor live muziek wordt gezorgd door Lena De Hondt en Sehele Uyttenbroeck.

Kaarten aan 8 euro zijn beschikbaar bij alle leden van de Alsembloem en   via CC de Meent., aan de balie of www.demeent.be . Opgelet: je kan niet binnen met een kaart met stempel! (dit zijn steunkaarten, verkrijgbaar aan €1) . 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief