BEERSEL / HALLE - Jubilerend O.E.H. stelde nieuwe clubuitrusting voor

BEERSEL / HALLE - Jubilerend O.E.H. stelde nieuwe clubuitrusting voor

Oeh_1
Foto Bart Devillé
 
Oeh_2
Foto Bart Devillé
 

 Hoe kon het anders, in ’t Olympicske (de ziel van de club- waar atletiek thuis is) naast de atletiekpiste van het provinciedomein Huizingen, werden de atletiekliefhebbers en andere sympathisanten van de club bijeen getrommeld. Inderdaad, dit jaar viert O.E.H. haar 80 jaar bestaan.

Gesticht in 1937 te Essenbeek, gehucht van Halle, behoort OEH vandaag tot de vijf beste atletiekclubs van het land, met een meermaals bekroonde jeugdwerking. In het kader van deze verjaardag en in samenwerking met meerdere van de clubsponsors werd de clubuitrusting in een nieuw jasje gestoken.

Dit feestelijk gebeuren vond plaats in aanwezigheid van de beste club atleten, zoals Europees kampioen Veldlopen U23 Isaac Kimeli, Simon Debognies, Thomas De Bock, Lisa Rooms, Vanessa Scaunet, Bram Ghuys, Jonathan Sacoor, Tuur Bras, Dorien Van Diest en Vanessa Sterckendries.

Eregast was Olympisch Kampioen 4X100m Kim Gevaert die in buurgemeente Sint-Genesius-Rode woont. Ook heel wat genodigden; sponsors, oud-atleten en andere sympathisanten zorgden mee voor een erg gezellige en onvergetelijke avond.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mrt 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 26 feb 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief