BEERSEL - ColliShop opent pop-up store Terras en Tuin in Lot

C21

BEERSEL - ColliShop opent pop-up store Terras en Tuin in Lot

Colli_shopkopie
EP

 Nog  tot 25 juni opent ColliShop, de webshop van Colruyt Group, een pop-up store ‘Terras en Tuin’ op de Bergensesteenweg 80 in Lot. Als ‘webshop met een gezicht’ wil ColliShop klanten zo de kans geven om een honderdtal tuinsets en tuinmeubelen echt te bekijken, voelen en uitproberen. Het is het vierde jaar op rij dat ColliShop in het voorjaar pop-ups opent, deze keer op vijf nieuwe locaties verspreid over heel België: Lot, Roeselare, Wetteren, Aartselaar en Hoei.

“Online shopping zit duidelijk in de lift. Maar bij grotere investeringen, zoals tuinmeubelen, merken we dat onze klanten de producten ook graag echt zien, voelen en uitproberen”, zegt Tom Deprater, divisiemanager van ColliShop. “Daarom willen we als ‘webshop met een gezicht’ naar onze klanten toegaan en hen de kans geven een doordachte keuze te maken.” Klanten kunnen al het hele jaar door terecht in de winkel in Sint-Pieters-Leeuw, maar dit voorjaar opent ColliShop ook vijf pop-ups ‘Terras en Tuin’ verspreid over het land: Aartselaar, Roeselare, Wetteren, Lot en Hoei. Vorig jaar opende ColliShop vier pop-ups op andere locaties waar in totaal zo’n 6.000 bezoekers over de vloer kwamen.

Bezoekers van de pop-up profiteren van enkele interessante voordelen. Zo krijgen ze 10 % korting op hun aankoop (directe korting of in de vorm van een geschenkkaart). Op een oppervlakte van ongeveer 800 m² ontdekken de klanten een honderdtal tuinsets en tuinmeubelen die ze naar keuze kunnen samenstellen. De stijl gaat van landelijk over Scandinavisch, urban, exotisch of modern tot romantisch. En wie een vraag heeft over onderhoud, materialen of praktische zaken kan rekenen op het deskundige advies van de aanwezige ColliShop-experts. “We sturen niet alleen onze meubelen mee, maar ook onze specialisten”, verduidelijkt Tom Deprater. “Zij kunnen de klanten nog preciezer adviseren, zodat ze absoluut zeker de juiste keuze te maken.”

De pop-up Terras en Tuin is open tot 25 juni, van 10 u tot 18 u. Hij is ook open op zondag en gesloten op dinsdag en feestdagen. Geïnteresseerde bezoekers kunnen op collishop.be vooraf nagaan of het door hen gewenste artikel ook wordt voorgesteld in de pop-up. Wie meer info wenst, kan bellen naar 0490/49.46.64 of surfen naar www.collishop.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief